keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Pientä kesäsaalista ja kesäsaalistajia!

Tännekin täytyi tulla kertomaan näistä kesätouhuista. Olenkohan unohtanut kokonaan tämän bloggerin kanssa "pelailun". Alku ainakin tuntuu olevan tosi takkuista noiden kuvien kanssa. Suostuvatko minun valitsemiin paikkoihin vai pitävätkö "päänsä" ja menevät minne haluavat!
Mustikkamansikkasukat! Kesän ensimmäiset mustikat. Ja mansikat, jotka kävin poimimassa tuolta meidän talovanhuksen pieneltä mansikkamaalta. Kiitos vain edelliselle omistajalle. Hyvin on mansikan taimensa kasvattanut. Kymmenkunta satoisaa mansikantainta siellä on ja pari litraa olen jo sieltä poiminut. "Räkätit" meinasivat tulla osingoille, mutta minä vein voiton! Hakekoot marjansa muualta,minä pidän nuo!

Pikkusukat on neulottu ONlinen Supersocke-langasta. Eka kertaa kokeilin tuota sukkalankaa. Vahvempaa, kuin Fabel. Puikot mulla oli 3mm. Tykkään tuon langan värisävyistä.

Tässä ilta-auringossa otettua kuvaa isommista 38-kokoisista sukista. Nopeasti valmistuivat ja mukava sukkalanka tikutella! Terveisiä vain Pieneen Lankapuotiin, tätä kokeillaan lisääkin. Myös Luigi tykästyi tuon langan väreihin.


Ai niin, tuossa langassa on Aloe Veraa ja Jojobaöljyä mukana. Paljon nopeammin nuo valmistuivat,kuin Austermannin Stepistä neulomani sukat. Sehän onkin aika ohut lanka.


Tämän kuvan nappasin uimarannasta. Liekö joku "putki". Enpä tiennyt kuvaa ottaessani, että tuon kukassa olevan ampiaisen kanssa meille tulee vielä "yhteentörmäys". Tai ei tuon, vaan sen lajitoverin. Minä en kyllä ollut mielestäni mitenkään halukas siihen törmäykseen, mutta yksi pir....... vain hyökkäsi kohti ja sai tuikattua piikkinsä minun "leukahelttaan"! Osasipa käydä kipeää! Siihen jäi Luigin terassikahvittelut. Onneksi ennätin yhden kupposen siemaista, toinen menikin lattialaudoille siinä "hötäkässä"! Seuraavana olikin sitten matka häiritsemään Vienon hillakakun tekoa! "Ensiaputalosta" löytyi kyypakkaus ja pienen vastustelun jälkeen nielaisin pillerit. Pahoja olivat, kiitos kuitenkin Vienolle! Ja sitten olinkin valvonnan (Piukku ja Luigi) alaisena koko loppuillan! Hyvä kun päästivät yöksi kotiin!!!

Myöhäisiltaa toivottelee Irina!
Ja varokaa ampiaisia! Ne pirulaiset pistää!


3 kommenttia:

  1. Ihanan herkullinen tuo eka kuva! Mustikoita, mansikoita ja mustikkamansikkasukat! Kaikki aivan syötvän ihania! ;) Eipä silti, kyllä taas ovat kaikki napsimasi kuvat kauniita. Sinulla on kuvaajan silmää.

    Hui kammoan ampiaisia! Olen joskus tullut huonovointiseksi sellaisen piston jälkeen ja olenkin sen jälkeen kesäisin kuljettanut aina kortisonitabletteja mukanani kaiken varalta. ;D

    VastaaPoista
  2. Tosi soma mustikkamansikkakuva ja sukkien väri on nätti.
    Ampparin pisto tekee kyllä tosi kipeää, minua on tainnut vain yhdesti pistää ja tosi "makelta" tuntui.

    VastaaPoista
  3. Kiva kuva tosiaanki. Jotenki nuisssa sukissaki on just nuita molempia eli mansikoita ja mustikoita, ainaki mun silimissä.
    Hui, sattuipas ikävästi tuon ampiaisen kans. Ite oon säästyny onneks monia vuosia ampiaisen pistolta. Toivotaan ettei ne jatkossa häirihte sua.
    Blogia oon käyny aina välillä kyttäämässä ja ihimetelly ku ei päivity. Mutta varmaan sama vika ku munki blogissa ettei aika taho riittää näin kesällä. :)

    VastaaPoista