tiistai 20. lokakuuta 2009

Syksyn sukkasatoa nämäkin!

Näitä on tullut syksyn aikana kuin "sukkia sateella"! Tosiasiassa tämä minun "sukkasavotta" on kyllä tullut jäädäkseen. Moneskohan vuosi lieneekään menossa,että aina on sukantekele puikoilla. Jollain näkymättömällä liimalla kai nuo sukkapuikot on sormissani kiinni! Mitä nyt yön ajaksi vähän antavat "löysiä"! En ole koskaan laskenut, kuinka monta sukkaparia vuoden aikana olen tikutellut. Marssitanpa noita valmistuneita sukkia tänne, niin saan jonkinmoisen selvyyden asiaan! Jotkut sukat tosin karkaavat ennen kuvaamista. Pelkäävätköhän kameraa!

Piukun ruskean pihakarhun sylissä lasten sukat.


Siniset Fabelista neulotut lasten sukat. Tuon saviruukun on Luigi käsinrakentanut. En muista, tekikö hän tuon koulussa vai kotona!


Taas lasten sukkia! Tykkään noista Fabelien väriyhdistelmistä. Tuo vaaleanruskea on yksi lempiväreistäni noissa langoissa.

Siis siitä myös aikuisten kokoiset sukat.

Tämä oranssi on sitten uusi väri minulle. Ostin sitä Oulun Kädentaitomessuilta pari kerää ja näitä jo siellä messupäivien aikana tikuttelin. Lasten kokoa nämäkin.


Ja lopuksi vähän hapsuakin. Lanka on Sisu Fantasy ja Las Vegas. Koko n. 35-36.
Nämä kaikki marssitin myös Sukkasadon Perunalaariin.

Leppoisaa loppuiltaa toivottaa Irina.

4 kommenttia:

 1. On siinä sukka poikineen! Lämmittävät jo nuokin monet varpaat! Ja Fabeleissa on kyllä kauniit värit. :)

  VastaaPoista
 2. Komeita,kivan värisiä sukkia ja paljon!
  Kivat kuvauspaikat.

  VastaaPoista
 3. Sinulle muuten jotain syksyistä blogissani, poikkeapa noutamaan! ;)

  VastaaPoista
 4. Ihania sukkia!! En tiennytkään että sulla on omakin blogi-ihan sattumalta Lankapirtin kautta löytsin tänne! Hyvä niin!

  VastaaPoista