tiistai 17. huhtikuuta 2018

Vuosien jälkeen ....


Olen tosi, tosi iloinen, että sain puhallettua uutta henkeä tänne neulemaailmaani. Säästöliekillä tämä "blogirukka" on kituutellut jo 9 vuotta. Aloitin tämän keväällä 2009. Alusta asti en ollut tyytyväinen blogin ulkoasuun, joka mielestäni oli niin "pliisu"  😒 . Olisikohan siinä syy, että tämä on jäänyt vähän ( tai aika paljon ) "lapsipuolen asemaan". 
Nyt sain "värkättyä" tänne vähän väriä. Taustakuvana on keltainen lemmikkihuivi, muutama vuosi sitten valmistunut. Vuosia sitten "kehittelin" muutamia huivimalleja, joista kirjoittelin jopa ohjeet mallikuvioineen. Tupasvilla-huivin syntytarina löytyy Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa-blogista ja ohje huiviin täältä. Voi, kun löytäisin vielä vanhoja kuvia tuosta(kin) tekeleestä. Vanha pöytäkone sanoi työsopimuksen irti, ja sen uumenissa on aika paljon kuvia. Olis kiva, jos ne sais sieltä ulos.
Huivi lähti jo aika pian valmistumisen jälkeen maailmalle. Jospa innostuisin vielä testaamaan tuota ohjetta ja saisin aikaiseksi uuden version. Jää taas nähtäväksi 😉.

Tämä Dropsin Butterfly Dream-huivin tein pari vuotta sitten. Aivan ihana malli.


Mukavaa alkukevään iltaa
toivottaa Irina / Aila-Riitta

3 kommenttia:

  1. Onkin ihanat värit tuossa bannerikuvassasi, kaunis huivi ja herkät krassin kukat. Eikä tuo sininen huivikaan paha ole, sininenhän on minun lempivärejäni. :)
    Aiotko oikein kahta blogia päivittää? Se olis kyllä kiva. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Minunkin mielestäni nuo krassin kukat on tosi kauniita. Luigin terassipuutarhassahan nuo kukoistaa.
    Saa nähdä, miten minun hallinta onnistuu näissä blogeissa. Innostusta ei kyllä nyt puutu ;) Ei haluttais jättää näitä unholaan, kun aikoinaan nämä aloitettiin. Ja huomasin,kuinka mukavaa neuleblogien seuraaminen taas on. Äkkiä ilta "hurahtaa" niiden parissa. Ihana "nähdä" taas entisiä blogituttuja :)

    VastaaPoista