torstai 21. toukokuuta 2020

Kesää jo odotellaanHarvaksi ovat käyneet nämä blogipäivitykset. Päivät, viikot ja kuukaudet vilahtavat ohi huomaamatta. Nyt ollaan jo uudella vuosikymmenellä. Tämä vuosi 2020 muistetaankin sitten koronakeväänä ja varmaan koronavuotenakin. Pari kuukautta on jo vietetty "vanhuuskaranteenissa". Parin tunnin kävelylenkit alle viiden hengen ryhmässä on olleet ne päivittäiset rutiinit 😎
Tänään Helatorstaina on kaunis aurinkoinen päivä 🌞

Perämeri pitää tiukasti jäistään kiinni.
Vähän on vasta rannassa sulaa. Muutama lumiläjä on vielä maastossakin, vaikka ollaan jo toukokuun loppupuolella. Mutta kyllä se kesä sieltä taas tulee, västäräkki jo pari viikkoa sitten keikutteli pyrstöään.
" Västäräkistä vähäsen ", niinhän sitä ennen sanottiin. Pääskyset vielä odotuttavat itseään, ainakin täällä  Länsi-Lapissa.


Siilikin oli jo heräillyt talviuniltaan. Lyllersi lenkkipolulla vastaan. Taisi olla tulossa isosiskoni takapihalta. Viime kesänä se ainakin oli suosittu siilien lounaspaikka. 
Illanjatkoja  toivottaa Irina / Aila-Riitta
3 kommenttia:

 1. No jopas oli mukava yllätys, kun huomasin sinun päivityksesi! 😎 Karanteenissa täälläkin on oltu, hiukan käveltykin ulkona kahden hengen porukalla, näissä kotoisissa metsissä vain. Talvella sairastelin ja nyt vasta opettelen liikkumaan kunnolla, vajaan tunnin lenkkejä tehdään vasta, mutta eteen päin mennään. 🚶‍♂️🚶‍♀️
  Hyvää aurinoista kesää sinne! 🌞 Pysykää terveinä!👍

  VastaaPoista
 2. Onpa mukava kuulla, että voit jo paremmin.Ihan hävettää, kun en ole Lankapirttiinkään saanut kurkattua.Aikaa kyllä olis ollut. Kirjoja olen lukenut "urakalla". Pieneksi on mennyt minullakin "maailma". Tässä kylällä vain kävelylenkit päivittäin. Kaupallakaan, siis Kippovalimolla, en ole käynyt pariin kuukauteen. Karanteenikehotukset on otettu tosissaan.
  Aurinkoista kesää sinullekin ja terveyttä.
  ps. Emojeita en osannut vielä laittaa. Uuden läppärin kanssa ei olla vielä tultu sinuiksi :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täälläkin on oltu kiltisti kotona paitsi pakolliset asiat hoidettu. Lukenut minäkin olen ja ratkonut ristikoita, jouduin jo ottamaan käyttöön äänikirjatkin, kun lukemiset loppui eikä kirjasto ollut auki.
   Emojien laitto sujuu helposti: hiiren oikealla painikkeella klikataan, valikon yläosasta klikataan Emoji ja sitten vain valitsemaan sopivaa kuvaa. 😎

   Poista