tiistai 18. elokuuta 2009

Kesän kuulumisia!

Miten äkkiä kesä pääsikin "vilahtamaan" ohi! Monia suunnitelmia ennätin tehdä kesän varalle,mutta taisivat siirtyä seuraavaan kesään. Jotain kuitenkin olen saanut neulottua. Muutamia sukkia (Fabeleita,tottakai),joista tuoreimmat tässä.


Syksy on luultavasti tulossa. Todisteena siitä tuo Interweave Knitsin uusin numero, Fall 2009.
Muutamia kivoja malleja ennätin sieltä "bongata"! Piukku tilasi tuon IK:n muutama kuukausi sitten. Luigille tulee Novita tilattuna. Minulle taas Moda ja Suuri Käsityölehti. Näitä lehtiä sitten kierrätetään torpasta toiseen.

Pienen kesälomareissun tein Etelä-Karjalaan. Tämän kauniin Neitoperhosen sain siellä kuvattua. Meillä täällä Perämeren rannalla ei tuollaista perhosta ole näkynyt. Ei ainakaan minun silmiini ole tullut.


Nämä suklaaperhoset Luigi oli taiteillut Myslin synttärikakkuun. Kauniita ovat nuokin ja kakku oli tosi maittava!

Kirsikoitakin pääsin maistamaan. Hilloakin tehtiin pieni satsi. Ja repussani yksi hillopurkki matkusti tänne minun aamuista kaurapuuroani makeuttamaan. VR:llä "körryyttelin" takaisin tänne kotimaisemiin.

Blogipohjaa olen yrittänyt vaihtaa,mutta taitaa olla minulle ylivoimainen tehtävä. Tai sitten täytyy opiskella vielä tosi paljon, että se onnistuis.

Sitä odotellessa hyvää viikonjatkoa toivottaa Irina.

7 kommenttia:

 1. Olenkin kaivannut sinua, joten oli kiva lukea päivitystäsi! :)
  Herkullisen näköisiä suklaaperhosia! Kyllä tyttäresi on taitava!
  Kemissä lenteli muutma vuosi sitten muuten runsaasti neitoperhosia. Ja oli niitä silloin kuulemma Kuivaniemessäkin, mutta taisivat teidän kylän ohittaa! ;D

  VastaaPoista
 2. Ihania perhosia, niin luonnossa kuin kakussakin! Minäkin olen jo odotellut sinua tänne "päivittelemään":

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että olet palannut!:D Kirsikkahillo ja jäätelö on mun suuri herkku.Nam! Tuoreebakin saatan syödä kirsikoita enemmän kuin laki sallii;) Perhoset on lennellyt myös kakun koristeeksi. Upea! Punaisissa sukissa tosi herkullinen väri:)

  Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
 4. Samoin mä oon käyny kahtomassa välillä että mitähän Irinalle kuuluu ku ei oo mittään kirjottanu. Kauniita sukkia tullee kyllä nuista fabeleista. Mä oon niin jälessä kaikesta että en oo koskaan vielä neulonu koko fabelia... Pitäs paikata tuo aukko sivistyksessä vaikka tänä syksynä ku pittää tehä lapsille sukkia.
  Ja kyllä syksy on tulossa ja mä ainaki nautin siittä. :)

  VastaaPoista
 5. Piti tulla sanomaan tuosta puro-langasta vielä että en tiiä sen huopuvuuesta mutta ainaki se nukkaantu ihan hirveästi jo neulonnan aikana. Eli varmaaan kyllä huopuu.

  VastaaPoista
 6. Löysin tänne blogiisi Perunalaarin kautta. En ole ennen osannut tullakkaan tänne. :)

  VastaaPoista
 7. Minultakin on mennyt jotenkin sivu silmien tämä blogi, mutta nyt korjasin virheen ja laitoin muistiin, että pääsen seurailemaan jatkossa.

  VastaaPoista