sunnuntai 4. huhtikuuta 2010

Kevät tännekin!


Huh, huh, mikä pölymäärä tänne Mumpsan neulemaailmaan on kertynyt! Muutaman kerran olen marraskuun jälkeen käynyt tänne kurkkimassa. Nyt sitten on vissiin jo kevätsiivouksen aika! Ja narsissien aika. Onhan nyt pääsiäinen. Ja luminen sellainen. Ainakin täällä Perämeren rannalla.

Neuleitakin on jo tämän alkuvuoden puolella valmistunut muutamia. Nämä vauvan haalarit taisivat valmistua helmikuussa. Koko n.92cm ja lanka muistaakseni Woolia.

Ja "kakarakarkeloissa" tikutetut villasukat. Koko n. 38-39 ja Fabelia (mitäs muuta). Lisää näitä putkahtelee tasaisin väliajoin tuonne Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa-blogiin.

Näitä lapaskynsikkäitä olen tikutellut jo viisi paria. Yhdet tulivat ilman tuota lapasosaa. Lankana näissä on ollut Seitsemän Veljestä-lanka. En kauheasti tykkää neuloa noin paksua lankaa. Ohuemmat langat on suosikkejani. No, ainakin noissa sormet tarkenee, ovat sen verran paksut.


Nyt on sitten taas puikoilla Fabelia ja vuorossa naisten kynsikkäät, ilman lapasosaa. Samaa sarjaa säärystimet ja lisäksi vielä panta.
Siis, siivoukset sikseen ja puikot heilumaan!

Mukavaa pääsiäispyhien jatkoa toivottelee Irina.

4 kommenttia:

 1. Wau oletpa taas ahkeroinut! Lapaskynsikkäitäkin noin monta paria. :) Minulle on esitetty toivomus tuollaisista lapaskynsikkäistä, en vielä luvannut, kun ei minulla ole ohjetta ja mietin, viitsinkö ruveta "säveltämään". Onko sinulla ohje vai itsekö keksit?
  Mukavaa pääsiäispäivän iltaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Matleena!
  Noiden lapaskynsikkäiden ohjeen olen muokannut vanhasta Novitasta.Laitan sulle silmukoita muistiin ja kaivelen esille sen alkuperäisen ohjeen!
  Illanjatkoja sinullekin :o)

  VastaaPoista
 3. Tuollanen villahaalari ois kova sana, mutta eipä oo tullu tehtyä. Ehkä joskus... Tuollaset villakynsikkäät on kyllä hienot ja käytännölliset varmasti myös. Oot sä ahkeroinu. En ollu hetkeen käyny täälä blogissa, mutta nyt meen taas pitkästä aikaa suosikkilistaani läpi ja sieltä tänne tulin. :)

  VastaaPoista