tiistai 17. elokuuta 2010

Lämmittelyä!

Kesähelteillä tuli pyöriteltyä sukkapuikkojakin, etteivät vallan ruostuisi! Olisikohan tämä sellaista lämmittelyä Sukkasadon 2010 korjuuta varten. Totta kai siihen piti minunkin osallistua. Saa nähdä, mihin latoon, laariin tai kellariin pääsen tällä kertaa. Viime vuonna keräsin satoa perunalaariin. Ihan mukavan saldon sain aikaiseksi, ainakin omasta mielestäni.


Tässä on pino erikokoisia lastensukkia Fabelista, totta kai! Aamulla otin nuo loppukäsittelyyn. Muutama langanpäättely ja höyrytys ja valmista tuli. Aika punavoittoinen tuo sukkarivi tällä kertaa on.

Vähän vaaleampisävyinen on sitten tämä vauvan nuttusetti. Tämänkin malli on SandnesGarnin lanett baby-mallilehdestä. Kypärämyssy ja sukat on ihan vain muistista neulottu.
Lanka on Lanettia ja sitä taisi mennä koko settiin 300g vaaleankeltaista ja värikerät päälle. Puikot oli 2,5 ja 3mm. Ihan kiva malli neuloa. Kuvassa lanka näyttää vähän liian vaalealta. Olisikohan syy auringossa tai siis kuvaajassa!


Toisen kuvan noista pikkusukista laitan tuonne meidän yhteiseen blogiin. Huivintekelettä ja jotain muutakin sinne on tulossa, kunhan ennätän loikata tuonne vuodatuksen puolelle. Tämä minun oma blogini on jäänyt vähän paitsioon. Jospa minä nyt Sukkasadon korjuun myötä saisin tätäkin useammin päivitettyä.

Mukavaa illanjatkoa toivottaa Irina.

3 kommenttia:

 1. Ohoh, onpa sinulla tullut tosiaan lämmiteltyä! Taidatkin saada ennätyssadon tänä vuonna! ;DD

  Minäkin haaveilen pääseväni tässä syksyn mittaan tekemään vauvalle jotain. Kummityttö nimittäin saa talvivauvan ja toivon saavani tehdä jotain tulijaa varten. :)

  VastaaPoista
 2. Ompas pieni kasa sukkia. Mun pitäs ostaa kans tuota fabelia. Oon siittä yhet sukat teheny pojalle ja tykästyin lankaan. Sukkasattoon saat kyllä kovan saaliin jos jatkat tuolla tahilla.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Matleena ja Näppi kommenteista. Saa nähdä,ennätänkö saada sukkia sukkasatoon ollenkaan. On nim. taas vauvaneule puikoilla, nyt haalarimallinen. Ja ne muutamat ennen syyskuuta aloitetut sukat pitäis saada pois puikoilta.

  VastaaPoista