lauantai 11. syyskuuta 2010

Vihreää syyssatoa Perunalaariin!

Syyskuu on jo pitkällä, mutta minulla vasta ensimmäiset sukat Sukkasadon Perunalaariin!


Ensin piti saada ne keskeneräiset alta pois. Minulla on näet vain kahdet 2,5mm sukkapuikot. Kolmannetkin oli, mutta niille kävi näin :o( Taas kerran!

Jo kolmannet Knit Picksin puikot,mitkä sain poikki. Siis, vain "rautapuikot" minulle! Mieluiten vaikka terästä!

Kuvausrekvisiittana on taas nuo Luigin ihanat krassit.


No niin, tässäpä nämä ensimmäiset pottulaariin menijät on. Sinisävyiset Fabel-sukat on nyt puikoilla.

Aurinkoista viikonloppua toivottaa Irina!

3 kommenttia:

 1. Ihanan väriset sukat! Kuule et oo ainua joka on saanu knit prot poikki. Multa meni yks 3mm puikko poikki ja sitte 2 kpl 2,75mm:n puikon päätä halakes/katkes. Ai että miten se on mahollista? Mulla oli puikot kainalossa, työssä kiinni siis ja puhhuin jotaki jollekki samalla ku kävelin etteenpäin. Törmäsin seinään, ku piti mennä oviaukosta seuraavaan huoneeseen ja puikoille kävi kuten kävi. En varmaan uskalla myöskään kohta ostaa muuta ku "rautapuikkoja". Harmittaa vallan vietävästi.

  VastaaPoista
 2. Eka kertaa täälläkin vierailemassa, en ole aiemmin tänne osannutkaan. Mutta kannatti tulla, sillä sie olet neulonut upeat sukat.

  Miekin olen katkonut puikkoja - kolmet bambuiset on menny poikki... =(

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva väri tuo vihreä Fabel! Ja niin kauniita nuo krassitkin. Sinulla se on hyvä, kun on monta taloa ympärillä, niin voi valita aina sopivimman pihan kuvausympäristöksi. ;D

  Ei siis minun pelkoni katkeilevista Knit Pickseista ole ollenkaan aiheeton. Taidan pitäytyä niisä metallisissa, joissa suosikkini ovat Addeja.

  Mukavaa syksyistä viikkoa!

  VastaaPoista