torstai 15. huhtikuuta 2021

Marraskuun myrskyn mahtia

Taas täällä 😏 Ei ku, onhan siitä tainnut muutama kuukausi vierähtää, kun viimeksi täällä kirjoittelin. Nyt ollaan jo keväässä ja vielä "koronakuplassa". Vähän jo on höllätty. Viikko sitten sain ensimmäisen rokotuksen, että eiköhän sitä valoa jo näy tunnelin päässä. Talvi on tallattu täällä kylän pinnassa, mitä kerran viikossa kauppa-, apteekki- ja kirjastoreissut on tehty. Tärkein näistä on kirjasto 😊

Tänään päiväkävelylenkillä ohitettiin tämä puuvanhus Vanhan Pappilan vieressä.

 Viime marraskuun 5. päivä otin nämä kuvat. Edellisenä päivänä oli täällä Perämeren rannalla melkoinen myrsky, monesko lie viime syksylle. 

Tämä pihtakuusi on kyllä kärsinyt aiemminkin, onhan se tuossa seisonut jo ehkä kohta sata vuotta ja monet myskyt kokenut. 

Joku viisas osaa varmaan laskea nuo puun vuosirenkaat (lustot). Tai arvioida puun ikä, kun tuossa on vain oksan lustot. 

Mutta vanhus tuo kuusi on, vaan on sitkas. Ja niin rumankaunis 😊 

 Tämmöstä tällä kertaa.

Olen minä puikkojakin pyöritellyt. "Puikoilta pudonneista" sitten seuraavalla kerralla.

 

Mukavaa iltaa 😀

tv. Aila-Riitta 

2 kommenttia:

  1. Ilopas taas mukava kuulla sinustakin, kun edellisestä kerrasta on toaiaan jo hiukan aikaa. Samaan tahtiin täälläkin on eletty koronakuplassa, siis käväisty kaupassa, apteekissa ja vähintään kerran viikossa kirjastossa. Puikot on heiluneet ja ristikot täyttyneet täällä kotosalla. Rokotukset saatiin alkuviikosta.

    Nyt jään odottamaan lupaamaasi käsityöesittelyä. 👍😊 Voihan hyvin ja pysy terveenä!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla sinustakin :) Juu, en ole "isossa" maailmassa käynyt ainakaan puoleen vuoteen. Hyvin on aika kulunut ja onneksi olen pysynyt terveenä(koputan puuta).Samat harrastukset on täälläkin.Pari kirjauutuuttakin hain tänään kirjastosta. Lukutunti on taas illalla. Uuden bloginkin sain värkättyä, vaikka opetteluahan se taas oli.
    Mukavaa iltaa ja voi hyvin :)

    VastaaPoista