torstai 21. toukokuuta 2009

Oma neulemaailmani!Nyt se on täällä, minun ikioma neulemaailmani! Ajattelin tallentaa tänne noita omia neuleitani ja ohjeitani! Vähän niinkuin "karkasin" omille poluilleni tuolta meidän yhteisestä blogista: Yksi kaikkien ja kaikki yhden langoissa.
Oikeastaan tämä sai alkunsa siitä,kun olen "pähkäillyt" tämän bloggerin kanssa. Fufoilu ja Kesähuivivaihto2009 ovat bloggerin puolella ja minä tumpelo en ole osannut niitä paljon käyttää! Ajattelin,että enhän minä voi siellä alkaa harjoittelemaan noita kuvien lisäämisiä yms. Eli täällä on minun oma harjoituskenttäni! Minkä vanhana oppii, sen vielä vanhempana taitaa!
Kuvaa yritin saada lisättyä tänne, mutta kun ei osaa, niin ei osaa!!!

YES!!! Se on siinä, siis kuva! Minä tein sen, osasin!!!7 kommenttia:

 1. Tervetuloa Bloggerin käyttäjäksi! Kyllä sen helposti oppii. Itse muistan blogin alkuvaihessa poistaneeni blogini kokonaan. Auts! Sitten blogi uudelleen pystyyn ja sitten syntyi Villa Lankala.
  Nykyää ollaan jo ihan kavereita bloggerin kanssa.

  Helatorstain iltoja!

  VastaaPoista
 2. Voi, kiitos Villa Lankala! Ihana saada ensimmäinen lukija tälle blogille! Yritin kirjautua blogiisi lukijaksi,mutta eivätpä vain taidot riittäneet tehdä sitä oikein.
  Harjoittelen ja yritän sitten uudelleen! Jospa tämä bloggeri hyväksyisi minutkin kaverikseen!

  VastaaPoista
 3. No piti tulla sittenki heti tänne. Musta taas tuntuu ku oon käyttäny bloggeria muutaman kuukauen että vuodatus näyttää niin monimutkaiselta. Sellasta se on. Mutta kyllä sä opit ja kysy neuvoa, niin mäkin oon teheny.

  VastaaPoista
 4. Onneksi olkoon ikiomalle blogillesi! Kyllä sinä pikku hiljaa saat Bloggerin tottelemaan, kunhan maltat harjoitella. Jos voin jossakin asiassa neuvoa, niin mielelläni sen teen. ;)

  VastaaPoista
 5. onnea omalle blogille! minä olen miettinyt jonkin aikaa siirtyisinkö bloggeriin, kaveri ainakin kehui nopeammaksi kuin vuodatus.

  VastaaPoista
 6. Mä olen kyllä aina ollut ihastuneempi tähän bloggeriin... mistä lienee.
  Oliko tuo sipulihuivi oma mallisi jos oli niin onko mahdollisuutta saada siitä jonkinlainen malli, on todella kaunis.

  VastaaPoista
 7. Ai että tämmöinen tapaus. Onnea uudelle blogille. Täytyypä aloittaa seuraaminen täälläkin.

  VastaaPoista