keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Keväiset rentukat!

Kevään ensimmäiset rentukat ovat täällä meillä vasta aloittaneet kukintansa.Kuten aiemminkin, minun uusin huivi-inspis sai alkunsa kukkasista, nyt noista rentukoista. Väri ei ole tosin aivan "rentukkainen", mutta saanee kelvata! Tässä jo pari mallikertaa tikutettuna!

Tykästyin itse tuohon Sipuli-malliin niin paljon, että kehittelin siihen vähän kukkasta mukaan! Tästä tulee siis Rentukkahuivi!

Tässä tuosta mallikuviosta lähikuvaa. Tämä "mallipähkäily" on aina yhtä jännää. Koskaan ei tiedä, millaiselta kuvio näyttää valmiissa, pingoitetussa huivissa. Ja kolmiohuivissahan tuo kuvio "kääntyy" toisinpäin!

Huomaatteko, että minä olen saanut kuvatkin jo vähän "tottelemaan" minua!

Kauniit kiitokset kommenteista tuolla aloituspostauksessa! Arvatkaapa, kuinka mielissäni olen niistä! Ja Ikki, malli tuohon Sipulihuiviin on tulollaan, kunhan saan sen ymmärrettävästi julkaisukuntoon!

Nyt taas äkkiä fufoiluhommiin, ufojen ufoni huutaa jo tuolla "soffan" nurkassa! Vaikka kyllä minä taidan välillä ottaa rentukatkin syliini, tuntuu niin mielenkiintoiselta mallilta!

Oikein mukavaa iltaa toivottaa Irina.

8 kommenttia:

 1. Kaunis huivi taas tulossa:) Niin kauniin keltainen. Uskaltaisiko hennosti huiviohjetta pyydellä?

  Aurinkoisi päiviä ja lämpimiä ilmoja sinne!

  VastaaPoista
 2. tännekkin pakko vielä kehua, miten on kauniita molemmat huivit, niin sipulihuivi ja myös ihanalle näyttää tuo rentukkahuivin alku!

  VastaaPoista
 3. Nättiä huivia näkyy olevan tulollaan. Rentukat ovat yksi minun lempikukistani näin keväällä, on ne niin kauniita kun ovat isoina ryppäinä ojanvarsilla.

  VastaaPoista
 4. Huivin mallia jään minäkin odottelemaan :)Kaunista tuo keltainen lanka, ihanan aurinkoista !

  VastaaPoista
 5. Kauniin näköinen huivin alku :) Mullakin kyllä kiinnostaisi ohje.

  VastaaPoista
 6. Höh, ei nyt tänään näemmä toimi tämä kommentointi kunnolla wordpress:n tunnuksilla. Laittaa väkisinkin nimimerkiksi blogin käyttäjätunnuksen. Pöh.

  T: Tess

  VastaaPoista
 7. Miten sää oikeen ossaat tehä tuollasia ihanuuksia omasta päästä? Ei onnistus multa ollenkaan. Kiirettä on pitäny, ei oo ehtiny kommentoimaankaan :(
  Jään oottamaan millanen rentukasta tulle isona. ;)
  Kiva että ohojeita huiveihin on tulossa.

  VastaaPoista
 8. Voi kun on taas nätti huivi tulossa! :)

  Minulla vähän vastustaa blogien päivittymisen seuraaminen, kun olen yrittänyt siirtyä Bloggerin seurantaan enkä saa niitä oikein tottelemaan. :( Minussahan ei tietenkään ole vikaa, vaan systeemissä! ;D Nytkin mienasi tämä sinun päivitys mennä sivu suun, mutta onneksi hokasin! ;) Niin että jos sinulla vastustaa, niin vastustaa se minullakin. Mutta mehän ollaan sinnikkäitä, eikö...

  VastaaPoista