lauantai 6. kesäkuuta 2009

Triinu Scarf


Osallistuin keväällä Kipakan vaihdoissa olleeseen Kesähuivivaihtoon. Neuloin tällaisen huivin MariL:lle!

Tämä Triinu Scarf-huivi on ensimmäinen huivi, minkä neuloin Knitted Lace of Estonia-kirjasta. Kirjahan on täynnä iki-ihania huivi-malleja. Minähän tilasin tuon Nancy Bushin kirjan alkutalvesta.

Lankana oli Grignascon Merinosilk, 75%merinovilla, 25%silkkiä. Aivan ihanan ohut huivilanka. Ensimmäistä kertaa mulla puikoilla. Ja luultavasti siitä syystä huivista tuli ehkä vähän liian pitkä. "Huivimytty" näytti niin pieneltä sitä neuloessani, mutta kasvoikin pingoituksessa yllättävästi.

Huivista tuli tosi kevyt. Itse ainakin ihastuin tuohon malliin. Taidan tikutella tällaisen itsellenikin, mutta erivärisen!

Minun Kesähuiviyllättäjäni oli PäiviS. Hän oli neulonut minulle kaksi ihanaa huivia, joista on tietoja mm. täällä. Tykkäsin molemmista huiveista tosi paljon. Kiitokset vielä Päiville! Hänellä itsellä ei ole vielä blogia, ei myöskään MariL:llä.
Oli tosi hauskaa olla mukana tuossa Kesähuivivaihdossa! Kauniita huiveja siellä on saatu ja lähetetty!
Rentukka-huivi on nyt pingoituksessa. Luultavasti saan siitä kuvia tänne jo huomenna! Aika kivan näköinen siitä tuli. Se oli jopa Piukunkin mieleen. "Pölähtivät" äsken tuohon Hempan kanssa iltakahville!

Leppoisaa lauantai-iltaa toivottaa Irina.

2 kommenttia:

  1. Ihana huivi:) Niin ilmavan oloinen ja niin juhlava. Huivin saaja on varmasti onnesta soikea saatuaan tuon ihanuuden.

    Mukavaa sunnuntaipäivää sinne!

    VastaaPoista
  2. On se vain niin ihana tuo huivi! Kaunis malli, väri hyvä ja minulle ennestään tuttu lanka, jonka tiedän hyväksi huivilangaksi! Voi kai jo sanoa, että täydellinen! ;)

    VastaaPoista