sunnuntai 14. kesäkuuta 2009

Kesäsukat ja luonnonkukat


Tämä sunnuntaipäivä on nimetty Luonnonkukkien päiväksi! Mikä onkaan sopivampi päivä, kuin tänään oleva Kielon-päivä. Kielohan on Suomen kansalliskukka.
Valitettavasti meidän kielot vasta aloittelevat kukintaansa. Muutama oli kukka oli vasta auennut.

Myöskään luonnonkukat eivät ole vielä näin laajalti kukassa. Kuvan olen ottanut viime kesänä. Aivan ihania kukkaniittyjä oli tien molemmin puolin. Eivät taida ennättää niityt noin komean keltaisiksi vielä Juhannukseen mennessä


Kesäsukkia on valmistunut muutamia pareja. Nämä pääsivät kuvaan!
Muutamat sukat huivien kanssa pääsivät eilen tutustumaan Meritoriin! Suurin osa palasi kyllä iltapäivällä kiltisti kotiin! Ja huiveista yksikään ei halunnut lähteä maailmalle! Enpä tiedä olisinko hennonnut niistä luopuakaan!

Mukavaa illanjatkoa toivottaa Irina.

2 kommenttia:

 1. Mukavaa illanjatkoa sinnekin ja aurinkoa ensi viikkoon!

  Päivällä juuri ajattelin kieloja ja mietin, mistähän niitä täällä löytäisin. Viime kesänä en ehtinyt paneutua kielojen etsintään, mutta jospa tänä vuonna. Me kun asumme mäntykankaalla, joten omista nurkista niitä ei löydy.

  Kauniinvärisiä sukkia, sopivat hyvn tuohon kivien ja vihreiden lehtien maailmaan!

  VastaaPoista
 2. Meillä on jo kielot kukalla ja maljakossa olevat alkavat olla jo lakastuneita, torstaina poimin. Tallinnanreissulla ostin kielokimpun ruusuineen, kesti hyvin kotiinkuljetuksen mutta kimppu on tietysti jo lakastunut aika päivää sitten. Kielo on minusta kaunein kukka ja lempihajuveteni on Diorissimo, se on kielontuoksuinen tietysti!
  Pirtsakoita sukkia!

  VastaaPoista