sunnuntai 1. marraskuuta 2009

Viimeisetkin Perunalaariin!

Nämä sukat ennättivät vielä valmistua ennen sukkasadon päättymistä. Kaikki taas Fabelista neulottu. Mitä nyt noihin pienimpiin vähän hapsua reunaan.



Tykkäsin tosi paljon tästä "yhdessä neulomisesta". Ja sukkasatoonikin olen tyytyväinen. Kahden kuukauden aikana 20 paria sukkia. 13 lasten sukat, 6 aikuisten sukat ja yhdet aikuisten polvisukat. Tämä onkin hyvä tilaisuus vähän laskeskella vuoden aikana neulomiani sukkia. Enpä ole aiemmin laskenut noiden määrää, mutta aika monet parit niitä on tullut puikoilta valmiiksi! Ja olen huomannut, että sukkaneule on sellainen, mikä hyvin harvoin jää keskeneräiseksi. Noita muita ufojahan minullakin on "pilvin pimein"!

Nämä siniset sukat sai Hemppa jalkaansa, kun kävivät eilen iltalenkillä minun luona. Nämä olivatkin ne viimeiset satosukat.

Kuten kuvasta näkyy, täällä on vielä sammaleiset kivetkin ilman lunta.

Mukava sukkasatokausi on nyt takana. Terveiset vain perunalaarin, hillokellarin ja heinäladon täyttäjille. Terveiset kiitosten kera myös kotilatoon Kaisalle ja apuemoille.
Kiitos kaikille seurasta, oli kiva olla mukana (muuten ensimmäistä kertaa).

Hyvää sunnuntaipäivän iltaa toivottaa Irina.

3 kommenttia:

  1. Onpa sinun puikoilta tippunut tosi iso kasa sukkia! Ja kaikki Perunalaariin! ;DD Ja kauniita! Ei se ole kummakaan, että tykkäät tehdä tuosta Fabelista, kun siinä näyttää olevan niin kauniit värit. Minäpä en muista siitä tikutellenni koskaan.

    Mukavaa sunnuntai-iltaa ja hyvää alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  2. Ihania sukkia olet paljon tikutellut! Fabel on tosi kiva lanka neuloa. Nuo tietysti on erikoisen nätit,missä on pörrölanka reunassa.

    VastaaPoista